Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Βασιλόπουλος Πέτρος του Γεωργίου», με τον τίτλο Vapordna.gr

 

Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού μας τόπου. Το Vapordna.gr δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρεται ότι αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να μην κάνουν χρήση της ιστοσελίδας μας. Διευκρινίζεται ότι τυχόν τροποποιήσεις δεν καταλαμβάνουν παραγγελίες τις οποίες έχετε τοποθετήσει πριν την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα μας.

 

Απαγορεύεται η είσοδος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και η αγορά προϊόντων σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Με την είσοδο σας πιστοποιείτε ότι είστε άνω των 18 ετών.

 

Το Vapordna.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη της υγείας προκληθεί από την χρήση των προϊόντων του σε περίπτωση χρήσης τους από άτομα με ευαισθησία στη νικοτίνη, από άτομα πάσχοντα από καρδιαγγειακά προβλήματα, υπέρταση, διαβήτη και άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα.

      

Το Vapordna.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο διαδικτυακό της τόπο να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή. Οτιδήποτε παρέχεται με τη μορφή διαφήμισης στους χρήστες/επισκέπτες μέσω του διαδικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών/επισκεπτών να αξιολογήσουν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

 

Ο χρήστης/επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου υποχρεούται να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, στη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου ή σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

 

 

 

 

"Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας"                           

 

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο Vapordna.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Vapordna.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Vapordna.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Vapordna.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτό, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Vapordna.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες του Vapordna.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

 

 

 

"Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης"

 

Το Vapordna.gr σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου ή/και σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Ωστόσο, προς διασφάλιση των συναλλαγών διαθέτει σύστημα Secure Sοcket Layer (SSL). Δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μή κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

Το Vapordna.gr και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού του τόπου, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες του ή των server του, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

 

 

 

 

"Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα"

                                           

Το Vapordna.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες του, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα Vapordna.gr υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το Vapordna.gr.Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην απεικονίζουν πιστά το τελικό προϊόν.

 

 

 

 

"Υποχρεώσεις χρήστη"                                                          

 

Οι χρήστες των ιστοσελίδων του Vapordna.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

 

 

 

"Τιμές προιόντων"

 

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%).

Στα υγρά αναπλήρωσης τα οποία περιέχουν νικοτίνη, από 01/01/2017 έχει εφαρμοστεί Ε.Φ.Κ. 0.10€/ml σύμφωνα με το ΦΕΚ/4173/Β/23-12-2016.

Οι τιμές των προιόντων στο Vapordna.gr βρίσκονται κοντά σε κάθε προιόν και σε ευανάγνωστη θέση. Εάν και εφόσον η εταιρεία κρίνει απαραίτητο, οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προιόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα και αν τροποποιηθεί η τιμή του προιόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης ως προς την τιμή ή τη διαθεσιμότητα του προιόντος, το Vapordna.gr θα ενημερώνει άμεσα τον αγοραστή και θα διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας.

 

 

 

 

"Δεσμοί" (Links) προς άλλα sites"

                                   

Το Vapordna.gr περιέχει παραπομπές μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, των οποίων τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους, δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Τo Vapordna.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων και των ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

 

 

 

 

"Ασφάλεια συναλλαγών"

 

Η πληρωμή γίνεται μέσω της απόλυτα ασφαλούς υπηρεσίας της Τράπεζας Eurobank. Μπορείτε να είστε πάντα βέβαιοι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς για την κρυπτογράφηση των στοιχείων σας η Eurobank χρησιμοποιεί σύγχρονη μέθοδο κρυπτογράφησης με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit  (SecureSockets Layer –SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

 

 

 

"Ακυρώσεις"

 

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας με ελάχιστο χρονικό περιθώριο τριών (3) ωρών από την ώρα τοποθέτησής της ώστε να διασφαλιστεί η μη παράδοσή της στην εταιρεία courier (Αφορά παραγγελίες που τοποθετούνται καθημερινές έως τις 13:00). Οι παραγγελίες που τοποθετούνται μετά τις 13:00 ή Σαββατοκύριακο, έχουν ευρύτερο "χρονικό παράθυρο" ακύρωσης.

 

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε e-mail μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας ή καλέστε στο 210 0000000.

 

Εάν την έχετε ήδη εξοφλήσει, (πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, κατάθεση σε ταμείο τράπεζας, web banking) παρακαλούμε όπως μας υποδείξετε ένα τραπεζικό λογαριασμό ώστε να σας επιστρέψουμε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας, ή ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε να προβούμε σε πίστωση του ακριβούς ποσού στην αμέσως επόμενη παραγγελία.

 

 

 

 

"Επιστροφές"

 

Έχετε χρονικό περιθώριο δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ώστε να προβείτε σε επιστροφή παραγγελίας. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον Πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το Vapordna.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

 

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το Vapordna.gr, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικώς στο 210 000000.

 

Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί ως πακέτο προσφοράς με επιπλέον δώρο ή οιαδήποτε άλλη προσφορά θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό. Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

 

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, το Vapordna.gr θα προβαίνει σε επιστροφή χρημάτων εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων (στην αρχική τιμή αγοράς) στον Πελάτη, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ή θα πιστώνει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία.

 * Επιστροφές που δεν είναι DOA, θα υπόκεινται σε 15% restocking fee

Για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, δεν γίνονται επιστροφές σε προϊόντα (Ανοιγμένα & σφραγισμένα) των παρακάτω κατηγοριών:

 

 • Υγρά αναπλήρωσης

 

 • Αρώματα

 

 • Nic Shots

 

 • Βάσεις(PG/VG)

 

 • Μπαταρίες Li-ion

 

 • Συσκευασίες cotton

 

* Τα Clearance Priced προϊόντα (προϊόντα σε ειδική τιμή προσφοράς) δεν επιστρέφονται.

 

 

 

"Εγγυήσεις"

 

Όλα μας τα προϊόντα έχουν εγγύηση DOA (dead on arrival) η οποία έχει διάρκεια ισχύος σαράντα οκτώ (48) ωρών (Για να υποβληθεί ηλεκτρονικό ή τηλεφωνικό αίτημα Επιστροφής) από την ώρα παραλαβής.

Η εγγύηση  DOA καλύπτει τις εξής περιπτώσεις ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ της παραγγελίας σας:

 

 • Αισθητικό ελάττωμα του προϊόντος από τον κατασκευαστή.

 

 • Απουσία του προϊόντος από το δέμα.

 

 • Αποστολή διαφορετικού προϊόντος από αυτό που παραγγείλατε.

 

Εάν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, στείλτε e-mail μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας ή καλέστε στο 210 0000000.

 

Εγγύηση ενενήντα (90) ημερών έχουν τα κάτωθι προϊόντα:

 

 1. A) Όλες οι συσκευές με ηλεκτρονική πλακέτα (Chipset) είτε πωλούνται μεμονωμένες, είτε ως μέρος πακέτου μαζί με ατμοποιητή - Εγγύηση  ενενήντα (90) ημερών).

Η εγγύηση καλύπτει την ηλεκτρονική πλακέτα της συσκευής από τυχόν αστοχία υλικού από το εργοστάσιο και όχι υγρασία, σπάσιμο, σπείρωμα 510 και κινητά μέρη τα οποία παρουσίασαν βλάβη η οποία προκλήθηκε κατόπιν κακής χρήσεως του προιόντος, ή κατόπιν επέμβασης στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς. Οι συσκευές ενδέχεται να αριθμηθούν με ειδικό αυτοκόλλητο το οποίο θα αποδεικνύει ότι η πώληση έγινε απο το Vapordna.gr. Εφόσον το αυτοκόλλητο αφαιρεθεί αυτομάτως πάυει να ισχύει η εγγύηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

Β) Όλοι οι φορτιστές - Εγγύηση  ενενήντα (90) ημερών).

 

 

 

"Προϊόντα Εκτός Εγγύησης"

 

Τα mechanical mods δεν καλύπτονται με εγγύηση (Πέραν της DOA) λόγω του ότι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικά μέρη γεγονός το οποίο καθιστά αδύνατο το ενδεχόμενο βλάβης υπό ορθή χρήση μέσα στα χρονικά πλαίσια μιας εγγύησης.

 

Τα Clearance Priced προϊόντα (προϊόντα σε ειδική τιμή προσφοράς) έχουν μόνο DOA (dead on arrival) εγγύηση σαράντα οκτώ (48) ωρών.

 

Τα προϊόντα που θεωρούνται αναλώσιμα, δεν καλύπτονται με εγγύηση (Πέραν της DOA):

 

 • Υγρά Αναπλήρωσης - Αρώματα - Βάσεις

 

 • Standard Tanks - RBAs

 

 • Coils - Pods - Adapters

 

 • Li-ion batteries

 

 • Drip Tips - Plastic Bottles - Squonk Bottles

 

 • Tools - Ohm Meters

 

 • Wire Spools

 

 

 

"Βλάβες Εντός Εγγύησης"

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα και χρειάζεται επισκευή η οποία καλύπτεται από εγγύηση, τα έξοδα για την αποστολή του προϊόντος προς επισκευή καθώς και για την επιστροφή του στον Πελάτη, επιβαρύνουν το Vapordna.gr με βασική προϋπόθεση η βλάβη να μην οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος.

Σε αντίθετη περίπτωση όλα τα έξοδα (Χρέωση επισκευής / Έξοδα μεταφοράς από και προς τον Πελάτη) θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον Πελάτη.

 

Σε περίπτωση μη επισκευάσιμης βλάβης, το κατάστημά μας θα προβεί σε αντικατάσταση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος, το Vapordna.gr μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανωτέρων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων (στην αρχική τιμή αγοράς) στον Πελάτη, ή να πιστώσει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η βλάβη οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος, τότε το Vapordna.gr δεν υποχρεούται ούτε σε αντικατάσταση ούτε σε πίστωση του τιμήματος, τα έξοδα δε μεταφοράς από και προς τον Πελάτη θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον Πελάτη.

 

Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την απόδειξη λιανικής πώλησης του Vapordna.gr ή/και το ειδικό αυτοκόλλητο το οποίο θα αποδεικνύει ότι η πώληση έγινε απο το Vapordna.gr.

 

Συσκευές που δεν αποδεικνύεται ότι έχουν αγοραστεί από το Vapordna.gr δεν γίνονται δεκτές για επισκευή.

 

* Η διαδικασία της επισκευής διαρκεί περίπου δεκαπέντε (15) ημέρες.

 

 

 

"Βλάβες Εκτός Εγγύησης"

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα και χρειάζεται επισκευή η οποία δεν καλύπτεται από εγγύηση, τα έξοδα (Χρέωση επισκευής / Έξοδα μεταφοράς από και προς τον Πελάτη) βαρύνουν τον Πελάτη.

 

Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την απόδειξη λιανικής πώλησης του Vapordna.gr ή/και το ειδικό αυτοκόλλητο το οποίο θα αποδεικνύει ότι η πώληση έγινε απο το Vapordna.gr.

 

Συσκευές που δεν αποδεικνύεται ότι έχουν αγοραστεί από το Vapordna.gr δεν γίνονται δεκτές για επισκευή.

 

* Η διαδικασία της επισκευής διαρκεί περίπου δεκαπέντε (15) ημέρες.